KBVB komt met update over Antwerp FC en de schuldenberg

Redactie
| 95 reacties
KBVB komt met update over Antwerp FC en de schuldenberg
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC is klaar om op sportief vlak hoge toppen te scheren. En toch blijft het spook van de schulden als een vloek boven de Bosuil hangen. Ondertussen komt de KBVB met een nieuwe deadline.

Sinds de overname van Antwerp FC door Patrick Decuyper vaart de Great Old niet alleen sportief een mooie koers, maar ook de schuldenberg wordt stelselmatig afgebouwd.

Maar er is natuurlijk nog steeds Eddy Wauters. De voormalige voorzitter van Antwerp eist nog steeds zo'n vier miljoen euro van de club. Een bedrag dat de voorbije weken, maanden én jaren al voor diverse rechtbanken werd aangevochten.

Ondertussen heeft de KBVB via Sportleven een deadline gesteld voor de schuldeiser(s) om zich bekend te maken. In het Nederlands: Wauters moet zich voor dertien oktober melden. Enkel op die manier kunnen de schulden van een vzw naar een nv worden overgemaakt.

Wat als dat niet gebeurt?

Wel, dat wil niet zeggen dat de schulden worden kwijtgescholden. Maar in dat geval kan Antwerp niet meer geschrapt worden of uit competitie gehaald worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties