De prono van... Michiel Jonckheere: "Oostende gaat in het nieuwe stadion meteen Club Brugge kloppen"

Redactie
| 7 reacties
Michiel Jonckheere: "Oostende gaat in het nieuwe stadion meteen Club Brugge kloppen"
Foto: © Photonews

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette.

We startten een weekje geleden met Siebe Schrijvers, maar nemen deze keer de trein naar Oostende. Michiel Jonckheere is één van de motoren op het middenveld bij de Kustboys.

KV Oostende opent vanavond de vernieuwde Versluys Arena met een wedstrijd tegen Club Brugge. "En onze fans gaan ervoor zorgen dat we de landskampioen kloppen", knipoogt Jonckheere.

"Verder verwacht ik dat KAA Gent zal winnen van KRC Genk. De Limburgers hebben niet alleen een zware Europese verplaatsing achter de rug, maar het Gentse thuisvoordeel zal de doorslag geven."

Michiel Jonckheere vs. Voetbalkrant.com

12
Excel Moeskroen - Sporting CharleroiXX
KAS Eupen - KV Mechelen11
Waasland Beveren - Zulte Waregem2X
Standard - STVV11
Sporting Lokeren - KVC Westerlo1X
RSC Anderlecht - KV Kortrijk11
KAA Gent - KRC Genk 111

We geven nog even mee dat Siebe Schrijvers een weekje geleden startte met een mooie vijf op acht. De flankaanvaller gaat dan ook meteen aan de leiding.

Doe jij beter dan onze profvoetballers?

Wel, dan dagen wij je uit om het te bewijzen. En jawel, we helpen je ook meteen op weg. Via DEZE LINK kan je een gratis wedtegoed (60 euro) bij UNIBET afhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties