Klopp geeft zijn mening over Martinez: "Een creatieve oplossing"

Redactie
| 1 reacties
Klopp geeft zijn mening over Martinez: "Een creatieve oplossing"

Volg België nu via WhatsApp!

Jürgen Klopp kent Roberto Martinez zo een beetje, maar is in korte tijd onder de indruk geraakt van de man. De Duitser had dan ook zijn zegje over de keuze van de Belgische voetbalbond voor Martinez.

"Ik ken hem als een briljante manager", zegt Klopp over Martinez in Het Nieuwsblad. “Alleen vorig jaar of de laatste twee jaar was hij niet zo succesvol, maar zo werkt voetbal nu eenmaal. Ik zag hem aan de slag als cocommentator in Amerika en hij is een heel slimme gast. Het verbaast me niet dat hij nu bij België is. Hij kan een oplossing voor jullie nationale ploeg zijn. Misschien een creatieve oplossing, maar een goeie. Want hij kent Belgische spelers en heeft met sommigen gewerkt bij Everton."

Jullie hebben op het EK veel pech gehad met zoveel afwezige centrale verdedigers. Maar ik ben er zeker van dat Martinez succesvol zal zijn

Klopp zag ook dat onze Rode Duivels er te vroeg uitgingen op het EK. "België heeft een ongelofelijk sterke generatie en had heel veel pech met zoveel afwezige centrale verdedigers tijdens het EK. Dat is het ergste dat kon gebeuren en daarom waren ze een beetje sneller uitgeschakeld dan iedereen had gedacht."

Met Martinez geeft Klopp de nationale ploeg wel meer kansen. "Maar nu is er een nieuwe start en ik ben er zeker van dat Martinez succesvol zal zijn. Of jullie nu ook wereldkampioen kunnen worden, weet ik niet. Want het slechte nieuws is dat ook de andere landen niet slapen en steeds maar beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties