Vancamp trapt Anderlecht naar finale Otten Cup tegen Manchester United

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft de finale van de Otten Cup bereikt. De U19 van paars-wit versloegen in hun halve finale organisator PSV dankzij doelpunten van Clément Petit en Jorn Vancamp.

De match begon goed voor de jonge Anderlechtenaren. Milan Corryn verstuurde een vrije schop richting Clément Petit en de grote aanvaller knikte binnen. PSV drong echter aan voor de gelijkmaker en in de tweede helft bracht Lonwijk de Eindhovenaren op gelijke hoogte.

Strafschoppen leken de beslissing te moeten brengen, maar dan vond Jorn Vancamp het tijd om toe te slaan. De spits, die de hele voorbereiding met de A-ploeg mocht meemaken, scoorde één minuut voor tijd. Daardoor mag Anderlecht om 15u de finale betwisten. Daarin moeten ze het opnemen tegen Manchester United, dat met 2-0 te sterk was voor Barcelona.