Reactie "Bij het tegendoelpunt stonden we te verdedigen als ballerina's"

"Bij het tegendoelpunt stonden we te verdedigen als ballerina's"
Foto: © photonews

Cercle Brugge heeft zijn eerste puntje van het seizoen in 1e nationale B beet. Het speelde thuis tegen Antwerp 1-1 gelijk. En daar was Vincent Euvrard best tevreden mee, al was hij wel kritisch omtrent het tegendoelpunt.

Cercle kwam snel op achterstand na een doelpunt van Dequevy: "We verdedigen als ballerina’s op het tegendoelpunt, ook al stonden we met 4-5 man rond de bal. Dat was veel te simpel in de buurt van en in onze eigen zestien", klonk het bij de trainer van Cercle Brugge.

"Ik moet wel mijn jongens feliciteren met de manier waarop ze daarna reageerden. We zijn een aantal keer in hun rechthoek geraakt, maar konden niet meteen scoren."

Een omslagpunt was de rode kaart: "Een rode kaart is niet altijd een voordeel in het voetbal, maar we hebben het wel vrij goed uitgespeeld. Op het einde van de eerste helft en in het begin tweede helft zijn we er goed mee omgegaan. De kans voor Haroun was een opgelegde, maar het mocht niet zijn. Het momentum keerde toen wij ook een rode kaart kregen, zo mogen we nog blij zijn met een gelijkspel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties