Preud'homme geeft heel wat spelers broodnodige speelminuten, maar Eto'o nekt Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Preud'homme geeft heel wat spelers broodnodige speelminuten, maar Eto'o nekt Club Brugge
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft dinsdag zoals aangekondigd een oefenwedstrijd achter gesloten deuren gespeeld in het Jan Breydelstadion. Michel Preud'homme gaf heel wat van zijn spelers broodnodige speelminuten, maar blauw-zwart verloor met het kleinste verschil van het Turkse Antalyaspor.

Preud’homme bracht een experimenteel elftal tussen de lijnen, zo staat te lezen op de webstek van de landskampioen. Van Rhijn, Engels, Mechele en Bolingoli vormden de achterhoede, en de twee eerstgenoemden maakten de negentig minuten vol.

Van Rhijn en Engels spelen 90 minuten, Wesley diep in de spits

Voorts kregen ook onder meer Storm, Gedoz, Limbombe en Wesley speelminuten. Laatstgenoemde fungeerde als diepe spits, misschien een voorbode voor wat komend weekend tegen Sporting Lokeren zal volgen?

Het enige doelpunt uit de partij viel vlak voor het halfuur. Antalyaspor counterde raak en Eto’o zag zijn inzet via het been van Mechele voorbij doelman Bruzzese gaan. Club Brugge had veel balbezit in de tweede helft, maar kon niets meer aan de score veranderen. Lees het volledige verslag via deze link op de website van blauw-zwart.

Opstelling Club Brugge:

Bruzzese – van Rhijn, Engels, Mechele (45’ Lemoine), Bolingoli – Vormer (45’ Cools), De Bock (c) (45’ Vanaken), Storm (67’ Osei-Berkoe) – Gedoz, Moraes (79’ Vossen), Limbombe (86’ Vlietinck)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties