'Anderlecht heeft 8 miljoen euro over voor EK-ganger'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 38 reacties
'Anderlecht heeft 8 miljoen euro over voor EK-ganger'
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Pakt RSC Anderlecht in de laatste maand van de transfermercato nog eens zwaar uit? Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou dat best wel eens het geval kunnen zijn. Paars-wit zou dan toch nog eens een poging ondernemen om Nicolae Stanciu binnen te halen.

Vorige maand informeerde Anderlecht bij Steaua Boekarest naar de voorwaarden voor een transfer van Stanciu. De Brusselaars haakten echter al snel af omwille van de hoge vraagprijs en omdat er binnen de club geen unanimiteit was over de mogelijke meerwaarde van de Roemeense spelmaker.

Vorige week werd Stanciu plots in verband gebracht met de Engelse topclub Chelsea. Een vreemd gerucht, zeg maar. En nu wordt de 23-jarige EK-ganger plots weer in verband gebracht met… Anderlecht.

Steaua wil de prijs van Stanciu de hoogte injagen

Volgens Roemeense media zou Anderlecht zomaar eventjes 8 miljoen euro veil hebben om Stanciu weg te halen bij Steaua. Maar 8 miljoen euro? Dat is een bedrag dat aan de hoge kant is en we zien paars-wit niet gauw met zoveel geld gooien.

Het lijkt eerder een middeltje van Steaua om de prijs de hoogte in te jagen. De Roemeense media maken namelijk ook melding van het feit dat de transferprijs van Stanciu na de dubbele confrontatie met Manchester City in de voorrondes van de Champions League nog meer de hoogte zou kunnen ingaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties