"Martinez is iemand die naar Anderlecht - Gent kijkt, Kums ziet schitteren ... en Dendoncker oproept voor de nationale ploeg"

"Martinez is iemand die naar Anderlecht - Gent kijkt, Kums ziet schitteren ... en Dendoncker oproept voor de nationale ploeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste opdracht van coach Roberto Martinez draaide uit op een serieuze ontgoocheling: 0-2 verlies tegen Spanje en nooit aanspraak gemaakt op de overwinning. De kritiek is dan ook furieus.

De voorbije week hamerde coach Roberto Martinez in al zijn persconferenties op mentaliteit, werkkracht en het team dat belangrijker is dan het individu. "Hij leeft in de boekenkast van de totaal versleten trainersclichés", aldus Jan Mulder daarover. "Je moet hem niet eens omkeren of ze vallen eruit."

Mulder: "Martinez leeft in de boekenkast van versleten voetbalclichés"

Het stuit de analist in Het Laatste Nieuws vooral tegen de borst dat Sven Kums er niet bij is. Eerder gaf hij op televisie al aan dat de Belgen een spielmacher misten tegen Spanje, nu hekelt hij dus dat de Gouden Schoen niet is geselecteerd.

"Martinez is iemand die naar Anderlecht - Gent kijkt, Kums ziet schitteren, de enige spelmaker die België rijk is, en de volgende dag Dendoncker in de selectie opneemt ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties