Maes over zijn draaischijf: "Er zit een serieuze kronkel op, maar ik ben er blij mee"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Maes over zijn draaischijf: "Er zit een serieuze kronkel op, maar ik ben er blij mee"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo is een héél belangrijke pion op het schaakbord van Peter Maes. Het is een voetballer die moeilijk te sturen is, maar hij is o zo waardevol.

Pozuelo is de man die Genk doet draaien. Hij kan wat anderen niet kunnen, hij ziet wat anderen niet zien. Kortom, een voetballer die elke coach graag in zijn team wil. Ook Peter Maes, al geeft die toe dat Pozuelo vooral vanuit zijn gevoel speelt.

Voor de interlandbreak won Genk met het kleinste verschil tegen Zulte Waregem met dank aan een klasseflits van Pozuelo. Hij maakte zich vrij en krulde het leer enig mooi in de verste hoek. Een goal met dank aan Peter Maes die zijn middenvelder vroeg om meer op doel te trappen?

Peter Maes: "Ik denk niet dat ik Pozuelo kan prikkelen"

"Ach, ik denk dat je Pozuelo niet kan prikkelen", reageert de Limburgse veldheer. "Hij is een speler die puur op gevoel voetbalt en dat Spaans bloed zal er nooit uitgaan."

"Hoe dichter dat hij bij de goal komt, hoe minder snel hij zal trappen. Als hij ver van de goal is, zal hij dat wel eens proberen. Er zit een serieuze kronkel op, maar ik ben wel blij met die kronkel want hij is een uitstekende voetballer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties