Wat met Westerlo, nog steeds een vogel voor de kat?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Wat met Westerlo, nog steeds een vogel voor de kat?
Foto: © photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

KVC Westerlo kreeg in vijf speeldagen maar liefst twaalf doelpunten om de oren en moest duidelijk de transfermarkt op. Dat deden de Kempenzonen ook, maar is het voldoende?

Qua defensieve transfers lijkt het alvast een pak rooskleuriger dan een dikke week geleden. Met Yoni Buyens werd de regulator voor het middenveld aangetrokken die Hyland jammer genoeg niet bleek te zijn.

Michaël Heylen is een duidelijke versterking achterin, met enkel Filip Daems en Kenneth Schuermans -een schim van de speler die Lokeren er graag bij had- ging het niet gelukt zijn dit seizoen. Miletic en Christensen kwamen ook, maar hen moeten we eerst aan het werk zien.

Conté zal gemist worden

Voorin had Westerlo nog iets nodig, al lijkt vooral Acolatse een heel leuke speler. Toch mogen we de gemiste komst van Ibrahima Conté niet onderschatten. Hij was misschien wel het laatste puzzelstukje dat dit Westerlo nodig had.

Want naast de twaalf tegendoelpunten, maakte Westerlo er zelf zeven, geen al te slecht gemiddelde, maar als je het achterin niet kan dichthouden, moet je voorin al wat meer scoren. We zijn vooral benieuwd wat de aanwinsten kunnen toevoegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties