Nog meer slecht nieuws voor Club Brugge: Engels tijdje out met schouderblessure

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 22 reacties
Nog meer slecht nieuws voor Club Brugge: Engels tijdje out met schouderblessure
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor woensdagavond met 0-3 van Leicester City, maar na de match was er nog meer slecht nieuws voor blauw-zwart. Bjorn Engels kwam tijdens de wedstrijd slecht neer op zijn schouder en is minstens een maand uit de roulatie.

“Het gaat heel slecht met Bjorn", vertelde Michel Preud'homme na de match. Zijn schouder ging uit de kom en Bjorn trok dan ook onmiddellijk naar het ziekenhuis. Nu is het afwachten. Is het een breuk of is er iets aan de hand met de ligamenten? Dat weten we nog niet, maar hij zal minimum één maand out zijn.”

Preud'homme ergerde zich aan het stevige spel van Leicester, maar langs de andere kant zag hij ook dat het op het Europese toneel wordt toegelaten. “Je ziet het, hé. Slimani duwde Engels op de keeper en Ulloa ging met twee voeten vooruit door op Butelle."

"In België is zoiets meteen rood"

Michel Preud'homme

"In België is zoiets meteen rood, maar spelers uit de Premier League doen dat dus wel, hé. Op vlak van duelkracht en snelheid zijn die spelers enorm goed. Wij doen ons best, maar meer dan dat kunnen we niet doen", besloot Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties