'Chelsea denkt er nu al aan om Batshuayi terug te sturen'

'Chelsea denkt er nu al aan om Batshuayi terug te sturen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Chelsea heeft Michy Batshuayi een probleem. De jonge aanvaller krijgt er niet veel speeltijd omdat Diego Costa het bijzonder goed doet én omdat het systeem niet op zijn lijf geschreven is. En dat zou wel eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben.

In de Franse en Engelse pers suggereren ze zelfs al dat Batshuayi snel terug bij Marseille zou kunnen staan. Volgens The Times was Batshuayi geen transfer van Antonio Conte, maar van technisch directeur Michael Emenalo. En Conte zou niet al te zeer rekenen op de Rode Duivel in zijn 3-4-3-systeem, met maar één echte spits. Nochtans speelde Conte met zijn ploegen in het verleden altijd een 3-5-2.

Batshuayi heeft nog maar 53 minuten in de Premier League op zijn teller staan. Volgens het Franse Le10 Sport zou Marseille hem tijdens de wintermercato terug kunnen halen op uitleenbasis. Een definitieve terugkeer zit er niet in, want Marseille kan de 40 miljoen euro die Chelsea neertelde niet betalen. Indien hij niet snel aan spelen toekomt, zou het één van de oplossingen kunnen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties