De Ideale Wereld achterhaalt: Dit communiceerde Luc Wouters met zijn assistenten waarna hij Paulussen en niet Rits rood gaf

Redactie
| 4 reacties
De Ideale Wereld achterhaalt: Dit communiceerde Luc Wouters met zijn assistenten waarna hij Paulussen en niet Rits rood gaf
Foto: © photonews

Minutenlang discussieerde scheidsrechter Luc Wouters met zijn assistenten tijdens de prangende fase in Racing Genk tegen KV Mechelen. Communicatie via de oortjes die velen achteraf graag wilden beluisteren.

"Kunnen we die rechten niet binnenhalen met de VRT?", vroeg men maandagavond al af aan de tafel van Extra Time. De vraag werd beantwoord door de collega's van De Ideale Wereld, die achterhaalden wat er zondag in de Luminus Arena allemaal werd verteld.

Patrick van ING (twee sponsors die op de uitrusting van de refs staan) schoot Wouters ter hulp. "Er is totaal geen probleem. Waarom je dan iemand van het veld moet sturen? Bij ING doen we dat toch ook zo. Er zijn totaal geen problemen en toch smijten wij mensen buiten. Wie er dan uit moet? Dat maakt niet uit. Eender wie."

"Nood aan herstructurering"

Wouters duidde vervolgens Laurens Paulussen aan en niet Mats Rits. Toen Mechelaar Tim Matthys verhaal ging halen, was het antwoord duidelijk. "Er is nood aan herstructurering, het gaat moeilijk in de sector."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties