Schwartz deed tot vreugde van Vreven de match kantelen: "Jammer dat hij zijn baard heeft afgedaan, maar hij wou op mij lijken"

Schwartz deed  tot vreugde van Vreven de match kantelen: "Jammer dat hij zijn baard heeft afgedaan, maar hij wou op mij lijken"
Foto: © photonews

Ronnie Schwartz. De man verloor zijn baard en won met zijn stevige invalbeurt drie belangrijke punten voor Waasland-Beveren. Hij was blij, zijn coach was blij, iedereen tevreden dus. Maar hoe zit dat nu met die baard?

“Hopelijk zijn we nu vertrokken. Zowel ik individueel als de ploeg als geheel. Dit waren drie belangrijke punten en het is ook erg aangenaam dat ik eens kon scoren. Eindelijk!”, was de spits blij als een kind met zijn eerste goal in loondienst van de Waaslanders.

Die baard kon van hem een cultfiguur maken

“Neen, ik was er niet ongeduldig naar op zoek. Ik wil vooral het team dienen en als spits probeer je dan natuurlijk te scoren. Dit is natuurlijk wel een soort van bevrijding. Waar mijn baard gebleven is? Ik wilde hem deze week afdoen. Of dat geholpen heeft? Dat weet ik niet, misschien moet ik me elke week scheren”, aldus een lachende Schwartz.

Coach Stijn Vreven kwam graag tussen: “Ronnie zei me dat hij op mij wilde lijken, maar dat was vermoedelijk een grapje van hem. Ach, ik ben blij voor hem dat hij heeft kunnen scoren. Zo kan hij zich in de harten van de fans spelen. Al kon die baard helpen om van hem écht een cultfiguur te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties