Reactie Uitblinker op Anderlecht met nieuw arsenaal: "Bewezen dat we daar niet toevallig staan"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 5 reacties
Uitblinker op Anderlecht met nieuw arsenaal: "Bewezen dat we daar niet toevallig staan"
Foto: © photonews

Franck Berrier leek begin dit seizoen gedoemd om zich met een invallersrol tevreden te stellen. Maar ineens staat de spelmaker er weer. En hoe! Tegen Anderlecht kon hij niet altijd zijn aanvallende kwaliteiten ten berde brengen, maar dat stoorde hem niet.

Hij zorgde niet enkel voor een perfect omgezette strafschop, Berrier tackelde en recupereerde ineens ook. Dat is een nieuw aspect dat hij erin geslepen heeft op zijn 32ste. En kijk, hij is intussen weer het hart van de ploeg van Yves Vanderhaeghe geworden. "We speelden een goeie match en hadden zelfs meer verdiend dan een punt", zei Berrier. "We gaan gewoon door op ons elan van de laatste weken."

Ondanks de ontgoocheling van de penalty putte Berrier er vertrouwen uit. "We moeten onze prestatie hier onthouden. We hadden op Anderlecht de meeste kansen. We hadden kunnen winnen. Maar een punt voor de internationale break is schitterend. We bewezen dat we daar niet toevallig bovenstaan."

Hij kreeg ook lof van zijn ploegmaats. "Franck brengt ons heel veel bij. Gezien hoe hij vandaag mee verdedigde?" zei Proto. "En dan wil ik ook nog Yassine (El Ghanassy) noemen. Die kwam in de eerste helft zelfs tackelen in de eigen zestien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties