Doelpunt missen voor Dummies, mevrouw Mertens demonstreert

Ben Van der Aerschot
| 0 reacties
Doelpunt missen voor Dummies, mevrouw Mertens demonstreert
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Katrin Kerkhofs, bekend van het TV-programma Duivelse Vrouwen en echtgenote van Belgische chouchou Dries Mertens, was zondag aanwezig tijdens België-Estland. Ze zag hoe haar man tot drie keer toe, zij het met wat hulp, wist te scoren. Al miste ze één doelpunt op een knullige manier.

Ze is misschien wel Vlaanderens bekendste voetbalvrouw. De sympathieke, goedlachse Katrin Kerkhofs is dan ook een echte vrijgevochten voetbalvrouw in hart en nieren en is vaak op te merken tijdens de wedstrijden van haar wederhelft. Zo was ze ook afgelopen zondag aanwezig in het Koning Boudewijnstadion voor de interland tegen Estland. Ze zag daarbij haar man een schitterende prestatie op de mat leggen en drie keer scoren, of toch niet?

Aangezien al vrij snel duidelijk werd dat de Esten geen partij vormden voor de storm der Belgen, vond Katrin de tijd om enkele selfies te nemen met haar vriendinnen. Hierdoor miste ze echter één van de doelpunten van haar echtgenoot. We kunnen alleen maar hopen dat het niet het magistrale derde doelpunt betrof.

When you take selfies and miss hubby's goal ?#belest

Een foto die is geplaatst door katkerkhofs (@katkerkhofs) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties