Reactie Coaches OHL en Antwerp over "Drama veld", "duidelijke strafschoppen" en blessure Kostovski

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters vanuit Leuven
| 63 reacties
Coaches OHL en Antwerp over "Drama veld", "duidelijke strafschoppen" en blessure Kostovski

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp en OHL hielden het op een gelijkspel na een match die niet echt hoogstaand was. En daar hadden beide coaches een unanieme verklaring voor: het veld.

Wim De Decker stak van wal. "Het veld was een drama om op te spelen. Zeker voor twee voetballende ploegen. We hebben de match grotendeels gedomineerd. Er waren een paar discutabele fases en het is jammer dat je daar dan geen strafschop voor krijgt. Het handspel en de fout op Camus waren toch duidelijk genoeg."

"Toch ben ik tevreden met de mentaliteit. Ik zag een ploeg staan én dat was taak nummer één. Ik had niet verwacht zo een strijdlust te zien van mijn spelers, want we komen van heel ver. De spelers zaten heel diep, maar fysiek kan het nog veel beter."

Hersenschudding Kostovski

Emilio Ferrera keek ook naar het veld. "De staat van het veld was inderdaad een ramp. Daar heeft de coach van Antwerp gelijk in. Het was niet evident om mooie dingen te laten zien. Ik ben wel tevreden van ons spel, maar de laatste pass was niet even goed. En wat met Kostovski? Waarschijnlijk heeft hij een lichte hersenschudding", aldus Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties