Jan Ceulemans fileert Club Brugge na 0 op 15

Tom Vandebroek
| 14 reacties
Jan Ceulemans fileert Club Brugge na 0 op 15
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clubcoryfee Jan Ceulemans zag blauw-zwart opnieuw tegenvallen in de Champions League, maar vindt de balans overdreven zwaar. Tegen Leicester kon Brugge opnieuw geen punten pakken en zo is het bilan duidelijk: 0 op 15, heel wat minder dan Gent vorig seizoen. "Maar die vergelijking gaat niet op."

Jan Ceulemans zag het parcours dat Club Brugge in de Champions League reed met lede ogen aan. Hij vindt het verdict voor Club van 0 op 15 wel overdreven zwaar.

De 4-0 pandoering in Kopenhagen - op papier de zwakste tegenstander in de poule - zorgde volgens de drievoudige Gouden Schoen voor een mentale dreun. En tegen Leicester was een goed halfuur onvoldoende voor puntengewin: "De laatste 30 minuten hebben we het Club gezien dat we willen zien", aldus Ceulemans tegen Voetbalkrant.com.

Michel Preud'homme gaf het na de wedstrijd nog aan: "Ik ben Gent niet", omdat hij de vergelijkingen met de Buffalo's en hun goede campagne vorig seizoen beu is. "Gent vorig jaar was iets uitzonderlijk. Dat is echt niet iets dat elk jaar zal gebeuren", beseft ook Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties