De Decker geeft duiding bij situatie Remacle en die is niet positief

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 6 reacties
De Decker geeft duiding bij situatie Remacle en die is niet positief
Foto: © photonews

Wim De Decker heeft deze namiddag zijn persconferentie voor de match tegen Union gegeven. Samen met Fabien Camus liet hij zijn licht schijnen over de huidige kern.

De Decker had alvast één stevige verklaring voor de match. Jordan Remacle hoeft immers niet meer te rekenen op een nieuwe kans, zo blijkt. "Ik ben zeer tevreden over mijn kern en hiermee ga ik doorgaan", vertelde hij.

"Een T2? We moeten niet zomaar iemand snel kiezen. Het moet meteen de juiste keuze zijn. Ik wil ook alles niet zelf beslissen. Een T2 moet ook inspraak hebben en zijn accenten kunnen leggen. Het mag niet te lang duren, maar dat komt zeker in orde."

Ik weet niet waarom ik in de tribune zat bij Bico

En dan was er Fabien Camus, onder John Bico ook nog persona non grata. "Ik weet niet waarom ik plots in de tribune zat. Ik heb nooit een uitleg gekregen van Bico. Op zo'n moment moet je kalm blijven en je tonen wanneer je kan. Ik was blij dat ik tegen Leuven kon spelen. Ik was verbaasd dat ik niet speelde onder Bico, maar niet verbaasd dat ik er tegen OHL weer bij was", liet hij duidelijk zijn voorkeur van T1 blijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties