Ferrera tevreden met de drie punten, maar OHL-coach excuseert zich ook bij Riga

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 7 reacties
Ferrera tevreden met de drie punten, maar OHL-coach excuseert zich ook bij Riga
Foto: © photonews

Mooi was het allemaal niet op een slecht veld, maar Oud-Heverlee Leuven pakte wel een belangrijke thuiszege tegen Cercle Brugge. Het was voor Emilio Ferrera en de Leuvenaars de eerste zege in de tweede periode.

Voor de Brusselaar aan zijn matchanalyse begon, wilde hij zich toch ook even bij Cercle-coach José Riga verontschuldigen. "Ik wil me graag excuseren. De staat van het veld is echt niet goed", liet Ferrera optekenen. "Ook voor ons is het een probleem om een deftige wedstrijd te spelen. Maar ik had sowieso een moeilijke match verwacht, ongeacht de staat van het veld."

Maar de opluchting was groot achteraf. "Het was geen mooie match, maar één met veel slordigheden. Langs de andere kant hebben we deze keer wél het geluk aan onze zijde gehad", aldus de OHL-coach, die doelt op de penalty die zijn ploeg kreeg en het feit dat Cercle met zijn tienen verder moest.

"Cercle is een ploeg die nauwelijks goals tegenkrijgt. Dat wisten we al van hun wedstrijden tegen Antwerp en Lommel. Er is defensieve stabiliteit met drie centrale verdedigers en ze hebben drie storende spitsen. We wisten dus dat het niet gemakkelijk zou worden", besluit Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties