Een transfer in januari van deze Rode Duivel? "Dat is momenteel helemaal nog niet aan de orde"

Tom Vandebroek
| 0 reacties
Een transfer in januari van deze Rode Duivel? "Dat is momenteel helemaal nog niet aan de orde"
Foto: © Photonews

Gisteren kreeg Liverpool het bezoek van Sunderland. De Reds wonnen dan wel, maar voor Simon Mignolet werd het, zoals verwacht, een weerzien vanop de bank. Wij polsten bij zijn manager naar de situatie van de nationale nummer 2.

Mignolet gaf eerder al aan dat hij op zijn 28e op een leeftijd gekomen is waarop hij elke week moet spelen. Het valt hem dan ook zwaar dat dat momenteel niet het geval is, zo vertrouwt zijn manager, Guy Vandersmissen, toe aan Voetbalkrant.com. "Simon maakte dit al eens mee. Ook bij de Rode Duivels werd hij door Wilmots naar de bank verwezen zonder een grote fout te hebben gemaakt."

"Simon is 3 jaar titularis geweest, hij is het dus niet gewend van op de bank te zitten", gaat zijn zaakwaarnemer verder. Maar we hebben niet veel keus. Het kan maar veranderen door hard te werken. We gaan ervan uit dat hij binnenkort zijn kans opnieuw zal krijgen in de League Cup tegen Leeds."

Simon maakte dit al eens mee. Ook bij de Rode Duivels werd hij door Wilmots naar de bank verwezen zonder een grote fout te hebben gemaakt

Guy Vandersmissen

"Een goede ploeg heeft meer dan één goede keeper van doen", weet Vandersmissen nog. "Van een eventuele transfer in januari is momenteel nog geen sprake. Een keeper als Simon zal zeker niet gratis zijn. En maar weinig ploegen hebben in januari een budget voor een doelman."

Mignolet en zijn entourage blijven dus strijdvaardig én ambitieus. Zo heeft Mignolet de strijd om opnieuw nummer één te worden bij de Rode Duivels ook allerminst opgegeven, alsnog Vandermissen.

"Een keeper als Mignolet zal zeker niet gratis zijn", aldus zijn manager
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties