Ciman maakt wat mee in Canada: "Dat was gewoon belachelijk zelfs"

Redactie
| 1 reacties
Ciman maakt wat mee in Canada: "Dat was gewoon belachelijk zelfs"

Laurent Ciman heeft al het één en ander meegemaakt in de MLS. De nog steeds jonge competitie ontwikkelt zich razendsnel, maar toch zijn er nog kinderziektes. En soms zijn dat ook vrij belachelijke...

In Montréal hebben ze nog steeds meer affiniteit met ijshockey en zelfs basketbal en american football. Voetbal komt er bijlange na niet op de eerste plaats. Zo werd onlangs nog pijnlijk duidelijk. Zo moesten de kalklijnen van de penaltygebieden herschilderd worden net voor de match.

"We hoorden dat toen we onze opwarming achter de rug hadden", zegt Ciman in Sport/Voetbalmagazine. "Ik snap niet dat men dat niet eerder had gezien: tenslotte hebben we in dit stadion toch vijf, zes dagen getraind. Het zag er raar uit, met groene verf de verkeerde lijnen camoufleren om dan nieuwe lijnen te trekken. Een gebrek aan professionalisme is dat, belachelijk gewoon."

Zelf naar stadion voor belangrijke match

En nog: voor een belangrijke wedstrijd moeten ze niet samen naar de match. "We gaan zelden op afzondering, terwijl we dat met Standard de hele tijd deden, zowel thuis als uit. Uiteindelijk is het niet zo slecht om gewoon thuis te blijven, de dag van de match. Ik heb ’s ochtends de kinderen naar school gebracht, thuis een beetje PlayStation gespeeld, na het middagmaal een paar uur gerust, een beetje muziek beluisterd en ben dan rustig naar het stadion vertrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties