Divock Origi krijgt (en heeft) 5 op 5!

Hermès Van Damme
| 5 reacties
Divock Origi krijgt (en heeft) 5 op 5!

Vorig jaar scoorde hij acht keer, dit seizoen zit hij aan 5 goals in evenveel wedstrijden. Het moge duidelijk zijn: Divock Origi zit in de vorm van zijn leven. Met dank aan de trainer?

Je moet soms wat geluk hebben in het leven. De blessure van Coutinho was wat dat betreft een mooie kans voor Divock Origi om op 26 november om zijn kans te krijgen tegen Sunderland. Maar je moet het daarna natuurlijk wel nog zelf afdwingen. En dat heeft de spits van de Rode Duivels gedaan.

De score openen en de drie punten pakken? Origi was meteen gelanceerd. Ondertussen zit hij al aan vijf rozen in evenveel wedstrijden, zelden laat iemand in Engeland zo'n cijfers optekenen. En zo wordt de Belg steeds belangrijker voor Klopp en Liverpool.

7 op 12 is het bilan van Liverpool als Origi meespeelt, maar ook woensdag was hij alweer belangrijk met een doelpunt én assist. Lukaku en Benteke scoorden dit seizoen al meer dan hem, maar vijf goals op rij? Dat deden zelfs zij hem niet voor in de Premier League dit seizoen - Lukaku maakte er vorig jaar wel eens 7 op een rij.

Rest de vraag: krijgt onze landgenoot ook nog de voorkeur als Sturridge terugkeert uit blessure? De voorbije maand heeft hij in ieder geval de harten van de fans en de coach gewonnen. Moet haast wel. En met zijn techniek en snelheid past hij ook wel in het voetbal dat de coach graag ziet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties