Officieel: Club Brugge rondt miljoenendeal af

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Officieel: Club Brugge rondt miljoenendeal af
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt opent over enkele weken opnieuw zijn deuren. Het transfergeweld staat voor de deur en bij Club Brugge zijn ze nu al zaakjes aan het doen.

De voorbije weken werd er vaak gesproken over een uitgaande transfer van Nicolas Castillo. De Chileense aanvaller stond nog steeds onder contract bij blauw-zwart, maar werd al sinds vorig seizoen uitgeleend aan Universidad Catolica. Daar scoorde Castillo aan de lopende band en trok hij de aandacht van enkele clubs.

Het Mexicaanse PUMAS speelde het kortst op de bal en heeft Castillo nu ook écht beet. Dat liet de ploeg weten via zijn officiële kanalen. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van om en bij de 3,8 miljoen euro gemoeid. Het volledige bedrag strijkt blauw-zwart niet op, het zou om 75 à 85 procent van het totaalbedrag gaan.

Vers bloed in januari?

Met het geld dat Club ontvangt, kan het straks alleszins rondkijken op de transfermarkt. Michel Preud'homme maakte er de voorbije weken geen geheim van dat onmiddellijk inzetbare spelers meer dan welkom zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties