Van Meir reageert op 'virtueel ontslag' bij Lierse

Redactie
| 17 reacties
Van Meir reageert op 'virtueel ontslag' bij Lierse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK greep onlangs naast promotie naar de Jupiler Pro League en dat zit sterke man Maged Samy hoog. Zo hoog zelfs, dat trainer Eric Van Meir zijn toekomst aan een zijden draadje hangt.

Samy is momenteel op zoek naar een nieuwe trainer, en zou zelfs al hebben aangeklopt bij gewezen KRC Genk-trainer Peter Maes. Die zou op Het Lisp een riant meerjarig contract kunnen ondertekenen. Daar lees je meer over in dit artikel.

Van Meir reageert ontgoocheld op het nieuws. “Ik begrijp er niks van. Het klopt inderdaad dat de voorzitter heeft aangegeven dat hij een nieuwe coach zoekt. Blijkbaar had hij van mij verontschuldigingen verwacht voor de gemiste promotie. Maar ik zie niet in waarom ik me moet excuseren”, zegt de coach in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb er alles aan gedaan"

“Ik heb er alles aan gedaan en over een heel seizoen kunnen we op alle vlakken de beste cijfers voorleggen. En dat terwijl Samy een week voor dé cruciale match tegen Roeselare nog sterkhouder Ayub Masika verkocht. Samy bood me trouwens aan om opnieuw hulptrainer te worden, maar daar heb ik voor bedankt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties