Boeckx ergerde zich aan fluitconcert aan het adres van Hanni: "Dat mogen de supporters niet vergeten"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 9 reacties
Boeckx ergerde zich aan fluitconcert aan het adres van Hanni: "Dat mogen de supporters niet vergeten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De topper tussen Anderlecht en Gent werd een doelpuntenloze sisser en dus ging het Constant Vanden Stockstadion aan het fluiten, niet de eerste keer. Vooral Sofiane Hanni werd het mikpunt van de supporters.

Overtuigend speelde de middenvelder opnieuw niet, maar doelman Frank Boeckx had weinig begrip voor de zware kritiek op Hanni. "Ik begrijp dat gefluit op Sofiane niet. Die jongen is al heel belangrijk voor ons geweest. Hij heeft assists gegeven, gescoord. Hij heeft ons veel geholpen en dat mogen de supporters niet vergeten."

Gezien wat er op het spel staat, vindt Boeckx de steun een belangrijke factor. "Het was een stresserende match en dan verdienen de spelers meer steun dan fluitconcerten. Dit is niet leuk voor hem. Hij is onze kapitein, hij moet zich hierover zetten. Maar het helpt duidelijk niet."

"De supporters moeten ons steunen wanneer we daar nood aan hebben en dat was het geval bij Sofiane." De keeper hoopt duidelijk op een positievere houding van de paars-witte supporters in de komende belangrijke matchen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties