Geen vertrouwen in 'getormenteerd' Club Brugge: "Met deze ploeg gaat het niet lukken"

Redactie
| 20 reacties
Geen vertrouwen in 'getormenteerd' Club Brugge: "Met deze ploeg gaat het niet lukken"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De strijd in play-off 1 ligt nog helemaal open nadat Anderlecht gisteren niet wist te winnen van AA Gent. Maar wie maakt de beste kans? Jan Ceulemans heeft er alvast zijn mening over.

Ceulemans ziet maar drie ploegen in aanmerking komen. "Anderlecht, Club Brugge en AA Gent. Charleroi, KV Oostende en Zulte Waregem hebben volgens mij geen kans op de titel. De eerste drie zullen het uitvechten tot de slotspeeldag", vertelt hij bij HLN.

Club Brugge zal echter uit een ander vaatje moeten gaan tappen. "Ze hadden het heel moeilijk tegen Charleroi, dat goed georganiseerd stond te voetballen. Club speelde nauwelijks kansen bij elkaar en voetbalde ook gewoon niet goed. Na het doelpunt van Wesley, dat een beetje uit de lucht viel, verwachtte je dat blauw-zwart meer ging profiteren van de ruimte, maar dat lukte ook niet."

Mannen met ideeën

"Waar het misloopt? De afwezigheid van José Izquierdo en Lior Refaelov, zoveel is duidelijk. Dat zijn mannen met een idee, ze zorgen voor creativiteit. Of en hoe ze terugkeren, zal uitmaken of Club kampioen zal spelen. Met deze ploeg zal het alvast niet lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties