Vader Hanni vraagt om begrip: "Zelfs Messi is al eens uitgefloten"

Vader Hanni vraagt om begrip: "Zelfs Messi is al eens uitgefloten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd niet de wedstrijd van Sofiane Hanni, tegen AA Gent. De aanvallende middenvelder werd op de linksbuiten geposteerd en kon daar nooit zijn stempel drukken. Erger nog, hij werd zelfs uitgefloten.

Dat terwijl naast hem ene Nicolae Stanciu ook aan het prutsen was, maar op meer begrip van het publiek kon rekenen. Híj stond overigens wel op zijn favoriete positie. "Ik was in het stadion en begreep het niet", aldus Nordine Hanni, vader van, in Het Nieuwsblad.

Niet slechter dan zijn ploegmaats

"Hij speelde een slechte match, maar hij was toch niet slechter dan zijn ploegmaats? Waarom wordt hij dan weer geviseerd door een deel van het publiek? Ik vond het heel streng", ging Nordine Hanni verder.

"Ik suste hem door te zeggen dat zelfs Messi al is uitgefloten. Gelukkig staat Sofiane mentaal sterk." Hanni moest ook opnieuw op links aan de bak, maar kwam naar het einde toe centraal in actie. "Ik hoop dat de fluitende fans gezien hebben dat hij daar beter tot zijn recht komt." Of hij daar tegen Manchester United mag starten, is nog maar de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties