Reactie OHL wil Lommel United helpen om in 1B te blijven: "Dit is al drie jaar te zot om los te lopen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Leuven
| 17 reacties
OHL wil Lommel United helpen om in 1B te blijven: "Dit is al drie jaar te zot om los te lopen"

Grote opluchting bij OH Leuven gisteren, grote ontgoocheling bij Lommel United. De degradatie naar de Eerste Amateurreeks staat echter nog niet vast voor de Limburgers, want er is nog de zaak van Moeskroen dat zijn licentie niet heeft. En daar wil OHL zijn hulp aan verlenen.

Chris Vandebroeck, voorzitter van OHL, toonde zich onmiddellijk na de match solidair met Lommel United. "Ik ben zelf blij dat ik geen energie moet steken in het Moeskroen-verhaal, maar als Lommel wil, bieden we onze hulp aan in deze zaak. Ik vind dat we met alle 1B-ploegen een duidelijk signaal moeten geven. Want dat Moeskroen-verhaal is al drie jaar te zot om los te lopen", aldus Vandebroeck.

Lommel-manager Greet Vanbrabant zet er niet al haar hoop op, maar wil de optie toch open laten. "Als één van de twee ploegen (Antwerp en Moeskroen) hun licentie niet krijgt, zou dat voor ons een zegen zijn. En ja, we kijken dan natuurlijk vooral naar Moeskroen. Als die mogelijkheid zich voordoet, zullen we ze zeker niet laten liggen. En dan zullen we klaar zijn om een stevige ploeg voor 1B op het veld te zetten..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties