Monaco geeft geen kik en weigert opnieuw 100 miljoen euro voor Mbappé

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Monaco geeft geen kik en weigert opnieuw 100 miljoen euro voor Mbappé

Arsene Wenger blijft tegen de verwachtingen in langer bij Arsenal en om de fans weer aan zijn kant zal hij toch een grote transfer moeten realiseren. En wie is er tegenwoordig meer gegeerd dan Kylian Mbappé, maar Monaco lijkt ook voor een monsterbod niet toe te happen.

Het Franse L'Equipe meldt dat Arsenal ook in de wachtrij voor Kylian Mbappé staat. De FA Cup-winnaar zou zelfs al een bod van ongeveer 100 miljoen euro uitgebracht hebben - zowat het dubbele van huidige recordtransfer Mesut Özil - maar tevergeefs. Ook andere topclubs als Liverpool en Real Madrid hebben al met de miljoenen gezwaaid, maar stuitten telkens op een 'non'.

De 18-jarige Fransman staat na het seizoen van zijn doorbraak te boek als één van de grootste talenten ter wereld en daar wil Monaco zolang mogelijk van genieten. Vice-voorzitter Vadim Vasilyev maakte in een interview al bekend dat zijn club het geld niet per se nodig heeft en zonder probleem aanbiedingen van 100 miljoen euro en zelfs hoger kan afwijzen. Op die manier ziet het er dus niet naar uit dat Mbappé deze zomer andere oorden opzoekt

De doorbraak van Mbappé was er een die je niet elk jaar ziet. Hij had een zeer groot aandeel in de landstitel van de Monegasken en hun plaats in de halve finale van de Champions League, waar hij bewees ook met de allergrootsten mee te kunnen. In 45 matchen over alle competities scoorde hij 26 keer en gaf hij 8 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties