'AA Gent heeft speler van Braziliaanse spookclub in het vizier'

Redactie
| 6 reacties
'AA Gent heeft speler van Braziliaanse spookclub in het vizier'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent toonde zich al erg bedrijvig tijdens deze zomermercato, maar het werk van Michel Louwagie en co zit er nog niet op. Met Jeremy Perbet liet Gent een overbodige spits vertrekken, maar mogelijk komt er binnenkort al een nieuwe aanvaller bij.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, ziet Gent wel wat in een samenwerking met Rogerio Conceiçao do Rosario. Als die naam net iets te moeilijk is om te onthouden, zeg dan gerust Thuram, want dat is de roepnaam van de speler.

De 26-jarige spits heeft tot dusver al een grillige carrière achter de rug. Vorig seizoen was Thuram een vaste waarde bij de Griekse middenmoter Kerkyra, waar hij zeven doelpunten maakte in 25 wedstrijden. Maar voorheen speelde hij onder meer al bij Apollon Limassol, Aris, Bahia, Chapecoense en Novo Hamburgo.

Monte Azul

Volgens Griekse media zou Gent zich nu met de speler willen versterken. Opmerkelijk: Thuram is op papier eigendom van het Braziliaanse Monte Azul, de beruchte club waar ook Gent-sterkhouder Renato Neto lange tijd – zelfs toen hij al in België speelde – onder contract lag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties