Perbet heeft duidelijke visie na gevoelige overstap van AA Gent naar Club Brugge: "Nu zit ik opnieuw bij een echte topclub"

Redactie
| 16 reacties
Perbet heeft duidelijke visie na gevoelige overstap van AA Gent naar Club Brugge: "Nu zit ik opnieuw bij een echte topclub"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Perbet zorgde misschien wel voor de meest spraakmakende transfer in België. De 32-jarige Fransman trok namelijk van AA Gent naar rivaal Club Brugge.

De doelpuntenmaker was op een zijspoor beland bij de Buffalo's en moest er zelfs meetrainen met de beloften. Dat vond hij een gebrek aan respect. (Lees er HIER meer over) En dus bijt de aanvaller van zich af.

"Ik bevond me in een delicate situatie bij Gent, maar nu zit ik opnieuw bij een echte topclub", spreekt Perbet klare taal in Het Nieuwsblad. "Nog belangrijker dan doelpunten scoren, is hier mentaliteit tonen. Toen Leko mij belde voor ik tekende, zei hij dat het ook daarom was dat hij me wou."

Enkel maar problemen

Van Gent naar Brugge overstappen, dat ligt hoe dan ook gevoelig. "Ik ga beide clubs niet vergelijken, want dan creëer ik enkel maar problemen. Ik heb er mijn idee over en later op het seizoen zal moeten blijken of ik juist was. Het enige wat nu telt is kampioen spelen. En in Brugge heb ik daar veel meer kans toe dan bij andere Belgische clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties