Jankovic verklaart zijn snelle beslissing om terug te keren naar KV Mechelen: "Echte vrienden helpen je als je in de merde zit"

Jankovic verklaart zijn snelle beslissing om terug te keren naar KV Mechelen: "Echte vrienden helpen je als je in de merde zit"
Foto: © photonews

Aleksandar Jankovic moet KV Mechelen naar veilige oorden leiden. Daar is hij alvast goed mee begonnen met meteen winst in zijn eerste match bij zijn tweede ambtstermijn in Mechelen. En hij verklaart nu waarom de deal zo snel rond was.

Eén dag, zolang duurde het voordat beide partijen er uit waren. "Ik heb geen moment getwijfeld", zei hij aan HLN. "Ook al waren er financieel interessantere opties. Weet je wat het is? Deze club is altijd speciaal geweest voor mij."

Er was wat commotie, want de fans waren zijn vertrek naar Standard niet vergeten. Maar Jankovic zelf ziet er geen graten in. "Ik had twee mogelijkheden. Aan de zijlijn blijven staan en mijn liefde voor KV Mechelen verklaren zonder te helpen, of ik kon naar hier komen. Echte vrienden helpen je als je in de merde zit."

Ik heb zelfs geen optie in mijn contract laten zetten

"Ik heb zelfs geen optie in mijn contract laten zetten. De prioriteit ligt bij de club, niet bij mezelf. Ik ga hun slechte positie in het klassement niet misbruiken om een stevig contract te tekenen. Zo zit ik niet in mekaar. Mijn taak is simpel: zorgen dat de ploeg in eerste klasse blijft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties