Eden Hazard en Thibaut Courtois verslikken zich in Everton en mogen nieuwe titel nu echt wel vergeten

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Eden Hazard en Thibaut Courtois verslikken zich in Everton en mogen nieuwe titel nu echt wel vergeten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie doet Manchester City nog wat in de Premier League? Chelsea niet, durven wij zo te gokken. 'The Blues' van Eden Hazard en Thibaut Courtois bleven vandaag steken op een graatmagere 0-0 op het veld van Everton. De achterstand op leider City bedraagt al 13 punten en dat kunnen er zelfs 16 worden.

Chelsea moest het in Goodison Park doen zonder topspits Álvaro Morata en dus mag het niet verbazen dat er niet gescoord werd. Eden Hazard en Thibaut Courtois waren uiteraard wel van de partij, maar ook zij konden puntenverlies niet vermijden. Bij de thuisploeg dan weer geen zieke Wayne Rooney, van Kevin Mirallas geen spoor. Dramatische situatie voor de Rode Duivel.

Ook 'Batsman' scoort niet

Dat de ploeg van Antonio Conte niet scoorde in het blauwe gedeelte van Liverpool had overigens niks te maken met een gebrek aan kansen. In de eerste helft hadden Marcos Alonso, Bakayoko én Pedro kunnen scoren, maar het bleef 0-0. Ook na rust waren 'The Blues' dominant, maar scoren? Neen, dat lukte niet. Het ontbrak duidelijk aan een diepe spits. Ook invaller Batshuayi, die 20 minuten kreeg, vond geen gaatje.

In de stand doet Chelsea geen al te beste zaak want als Manchester United vanavond wint van Leicester City bedraagt de kloof tussen de ploeg van Hazard en Courtois en die van Lukaku en Fellaini al vijf punten. En dan zwijgen we nog over Manchester City, dat met 52 punten op eenzame hoogte voetbalt in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties