Daeseleire over de kansen van OHL: "Zelfs Zidane kan dat niet"

Daeseleire over de kansen van OHL: "Zelfs Zidane kan dat niet"
Foto: © photonews

Feestdagen of niet, OH Leuven blijft onder leiding van Nigel Pearson keihard trainen. Er zijn in de heenronde immers wel een paar pijnpunten blootgelegd. Eentje daarvan is: het ontwrichten van een laag blok.

OHL heeft het moeilijk tegen ploegen die een verdedigende gordel of twee aanleggen. "Dat klopt", geeft Daeseleire toe op de clubwebsite. "In de Proximus League zijn alle ploegen in staat om een organisatie neer te zetten, waar je amper door raakt."

"Vergeet toch niet dat clubs die nu onderaan bengelen in 1B, top speelden in de vroegere tweede klasse. We beschikken best wel over een aantal creatieve jongens die vaak de sleutel vinden om zo'n ploegen te ontgrendelen."

Spelers met een meerwaarde zijn welkom

Daeseleire wil dan beukwerk zien. "Als het hen dan 'ns niet lukt, moeten we op een andere manier proberen punten te pakken. Op het veld van Westerlo raapten we niets na een mindere prestatie. Maar zet daar een Zidane en die gaat het ook niet oplossen. Dat belet niet dat spelers met een meerwaarde meer dan welkom zijn aan Den Dreef."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties