Wie volgt Clement op? Erg verrassende nieuwe naam duikt op, topkandidaat haakt af om deze reden

Wie volgt Clement op? Erg verrassende nieuwe naam duikt op, topkandidaat haakt af om deze reden
Foto: © photonews

Waasland-Beveren zoekt na het vertrek van Philippe Clement verder naar een nieuwe trainer. En dan rest de vraag: wie gaat het worden?

We gaven eerder al aan dat Sven Vermant, Peter Hyballa en Arnaud Mercier drie kandidaten zijn waar Waasland-Beveren nog mee praat, maar ondertussen zouden er ook al verkennende gesprekken met andere kandidaten zijn geweest.

Eentje daarvan is volgens onze informatie Andy Smith, een 37-jarige Noord-Ier zonder veel ervaring. Als T1 had hij nog nooit een job - maar dat kon Clement ook niet zeggen voor aankomst op de Freethiel.

No Verheyen

Smith was als T2 actief voor Vitoria Setubal, Ludogorets en Port Vale en zou openstaan voor een poging als hoofdtrainer. Ondertussen is duidelijk dat Gert Verheyen helemaal is afgevallen.

Een logische beslissing, gezien de coach van de nationale U19 al meermaals aangaf het project met zijn jonkies te willen afmaken. Die kunnen zich nog plaatsen voor het EK volgende zomer, pas daarna zal Verheyen kijken naar teams uit de Jupiler Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties