Hein Vanhaezebrouck aast nog steeds op Thomas Foket, maar heeft een serieus probleem

Hein Vanhaezebrouck aast nog steeds op Thomas Foket, maar heeft een serieus probleem
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee weken geleden was er nog de clash tussen Anderlecht en Gent, de komende week kan hij mogelijk vertrekken van Gent naar Anderlecht. Al moet er toch nog wat water naar de zee stromen voor een deal mogelijk is. Want paars-wit heeft een probleem.

Anderlecht heeft interesse in Foket, dat staat al een tijdje vast. Hein Vanhaezebrouck kent de moderne rechtsachter nog van bij de Buffalo's en op die positie heeft paars-wit zeker versterking nodig. Foket is dus de meest logische piste

Bij Gent klinkt het dat Foket voor de juiste prijs mag vertrekken. En daar wringt het schoentje misschien wel enigszins, want zwaar doorgaan op de transfermarkt is (nog) geen optie - tenzij er miljoenen binnenlopen voor Stanciu.

Constructies

Een ruildeal - Gent had interesse in Harbaoui van Anderlecht, maar hij trok naar Zulte Waregem - ligt sowieso niet meer op tafel, enkel een Saief-achtige transfer (huren met verplichte aankoop aankomende zomer) is momenteel een optie voor paars-wit.

De rechterflank van de Buffalo's verlengde tijdens zijn onbeschikbaarheid vanwege hartproblemen zijn contract bij Gent met een jaartje tot 2019, waardoor hij sowieso niet spotgoedkoop is. Benieuwd hoever Vanhaezebrouck wil gaan voor nog een poulain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties