"Als de fans denken dat ik Anderlecht wil saboteren, dan kennen ze me niet goed"

"Als de fans denken dat ik Anderlecht wil saboteren, dan kennen ze me niet goed"
Foto: © photonews

Het trainingskamp van Anderlecht in La Manga stond dinsdagochtend wat in rep en roer. Terwijl er een paar de krant nog niet hadden gelezen, kwamen de eerste reacties van supporters over de interesse in Kevin Oris al. En die waren algemeen negatief. Herman Van Holsbeeck zat er mee in zijn maag.

Anderlecht ontkende ten stelligste dat er contact was geweest. "Dat ambeteert me. Met alle respect voor die jongen, maar dat jullie geloven dat ik zo’n spits wil vastleggen, is een gebrek aan respect voor diegenen die hier al vijftien jaar de club leiden en meermaals kampioen werden", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Ja, liefst zijn al onze aanwinsten Belgisch, maar ze moeten ook een meerwaarde zijn."

Het gerucht zou door Oris zelf gelanceerd zijn. "Ik had vanmorgen (dinsdag) al tien mails van supporters die denken dat ik Anderlecht straks verlaat en de club nog even wil saboteren. Ik weet dat ik niet populair ben, maar dan kennen ze mij toch niet goed. We zoeken een spits die openingen creëert en het verschil maakt, maar dat is niet gemakkelijk. Eerst verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties