Vandenbempt over de Mechelse frustratie: "Je kunt vanalles denken bij deze afloop, maar concreet beschuldigen dat is toch nog iets anders"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Vandenbempt over de Mechelse frustratie: "Je kunt vanalles denken bij deze afloop, maar concreet beschuldigen dat is toch nog iets anders"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De frustraties liepen bij de supporters en het bestuur van KV Mechelen na de degradatie hoog op. Velen wezen met een beschuldigende vinger naar Moeskroen.

Malinwa won met 2-0 van Waasland-Beveren, maar aangezien Eupen Moeskroen klopte met 4-0, waarvan enkele goals in het laatste kwart, was de Mechelse degradatie toch een feit.

"Alle begrip voor de frustraties bij KV Mechelen. Je kunt vanalles denken bij deze afloop, maar concreet beschuldigen - zoals veel KV-supporters me gisteren trouwens uitdrukkelijk vroegen om te doen - dat is toch nog iets anders", analyseert Peter Vandenbempt de situatie op Sporza.

Opnieuw Moeskroen

"Dat Moeskroen er weer tussen hangt, dat helpt natuurlijk niet. De club heeft de voorbije jaren een bedenkelijke reputatie opgebouwd, op en naast het veld. Maar: het kan natuurlijk wel in het voetbal."

Volgens Vandenbempt richten de Maneblussers de blik nu beter op de toekomst. "Ik denk dat KV Mechelen er goed aan doet om vandaag de emoties door te spoelen en meteen ook werk te maken van de toekomst. De degradatie is immers het verhaal van een heel seizoen, niet van die ene match gisteren in Mechelen en in Eupen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties