Wankele defensie bij Club? Komt wel goed! "Ik heb echt waar het gevoel, en dat meen ik, dat Brugge helemaal klaar is voor de play-offs"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Wankele defensie bij Club? Komt wel goed! "Ik heb echt waar het gevoel, en dat meen ik, dat Brugge helemaal klaar is voor de play-offs"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De defensie van Club Brugge was de voorbije maanden niet bepaald een baken van stabiliteit. Blauw-zwart slikte flink wat (vermijdbare) doelpunten en liet zo ook kostbare punten liggen. Komt dat wel goed in play-off 1 tegen alleen maar sterke tegenstanders? Volgens Leo Van der Elst wel.

De ex-speler van Club Brugge, die op matchdagen nog steeds Club TV Live presenteert, is ervan overtuigd dat blauw-zwart er op defensief vlak zal staan: "Ik zie absoluut geen problemen. Ik denk dat de verdediging er de laatste weken weer staat. Ze hebben met Kenneth Vermeer ook een goeie doelman die heel veel aan vertrouwen heeft gewonnen. Die had gewoon speelminuten nodig omdat het een hele tijd geleden was dat hij nog onder de lat had gestaan."

Ivan Leko moet het wel nog altijd zonder Poulain en Decarli doen, maar er is nog keuze genoeg: "Brandon Mechele is een certitude, je hebt Mitrovic, Denswil en Scholz. Net als in het offensieve compartiment zijn er genoeg mogelijkheden om eens iemand te vervangen als dat nodig is. Ik heb écht waar het gevoel, en dat meen ik oprecht, dat Club Brugge helemaal klaar is voor de play-offs", vertelt Leo Van der Elst aan Voetbalkrant


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties