Fans Beerschot Wilrijk gaan door het lint na ingreep van VAR, spelers moeten bemiddelen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 132 reacties

Een feestavond in Lokeren werd toch nog een beetje ontsierd door de meegereisde supporters van Beerschot Wilrijk. In de blessuretijd kookten de potjes in het bezoekersvak over.

In de 92ste minuut deed Robin Söder op assist van Ari Skulason de boeken toe. Nochtans had scheidsrechter Jonathan Lardot die goal eerst afgekeurd voor buitenspel, maar op aangeven van de VAR werd het toch nog 4-2.

De potjes van de Beerschot-fans kookten daarop over. Sommigen probeerden over de omheining te springen, in het vak braken opstootjes uit en de politie moest de herrie komen sussen. Dat lukte niet echt, dus moesten zelfs de spelers een poging komen doen. Na afloop van de match keerde de rust terug.