Reactie Wouter Vrancken benoemt grootste kracht van KV Mechelen

Wouter Vrancken benoemt grootste kracht van KV Mechelen
Foto: © photonews

KV Mechelen raast nu al wekenlang door de competitie in 1B als een onstopbare machine. Onder leiding van Wouter Vrancken duurde het niet lang eer KVM voor de ommekeer zorgde na een aarzelende start. De Mechelse coach zag zijn spelers de jongste tijd een hecht team worden.

"Toen ik gearriveerd ben, hadden we al goede spelers waarmee we resultaten konden halen. Intussen zijn we een team geworden. Iedereen wil voor mekaar door het vuur gaan. Dat is een belangrijk iets. Bepaalde spelers hebben hun draai gevonden. Dat helpt enorm", beweert Vrancken.

Eén van die spelers is Onur Kaya en hij krijgt dan ook lof van zijn trainer. "In het begin kwam hij niet helemaal tot zijn recht. Ik heb toen ook gezegd: het is aan de speler om zich aan de passen aan de reeks en niet andersom. Nu neemt hij de ploeg op sleeptouw."

Status van Kaya

Een heel verschil met in het begin en het is ook belangrijk omdat zijn ploegmaats naar hem opkijken. "Hij heeft ook een zekere status en gaat voorop in de strijd", beaamt Vrancken. "Hij tracht de rest van de ploeg mee te trekken. Chapeau daarvoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties