Deschacht is nog niet uitgevoetbald en houdt zich fit: "Op test gaan doe ik niet"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Deschacht is nog niet uitgevoetbald en houdt zich fit: "Op test gaan doe ik niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor wij er nog aan twijfelde: Olivier Deschacht is een echt voetbaldier. De 38-jarige verdediger degradeerde met Lokeren, maar hield zich sindsdien scherp met het oog op volgend seizoen. Hij is duidelijk nog niet van plan om te stoppen.

Na zeventien jaar bij Anderlecht en eentje bij Lokeren is Olivier Deschacht (38) nog niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. In Het Nieuwsblad deed de ervaren verdediger uit de doeken hoe hij zich fit houdt met het oog op volgend seizoen.

Hij liep de Antwerp 10 Miles met Xavier Malisse, deed spierversterkende oefeningen in de fitness van zijn vriend en ex-voetballer Bjorn De Wilde, liep in een hoogtecabine op een gesimuleerde hoogte van 2.500 meter en speelde tennis tegen tegenstanders van hoog niveau.

Voetballen boven T2

Deschacht wordt ook genoemd als T2 bij KV Kortrijk, maar nog een jaartje voetballen geniet zijn voorkeur. “Op vakantie heeft Yves Vanderhaeghe mij vergezeld tijdens het lopen. Hij met de fiets natuurlijk”, schertste Deschacht.

De goesting bij de 38-jarige verdediger is er nog, de werkgever voor volgend seizoen blijft voorlopig uit. “Op test gaan doe ik niet, iedereen kent mijn kwaliteiten en gebreken en heeft vorig seizoen bij Lokeren gezien wat ik nog in mijn mars heb”, besloot hij vastberaden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties