Eerbetoon aan Eden Hazard was gewoon een grove vergissing

Eerbetoon aan Eden Hazard was gewoon een grove vergissing
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voorbije weekend vond in Engeland de topper tussen Chelsea en Liverpool plaats op Stamford Bridge. Voor aanvang van de wedstrijd ontrolden de thuissupporters een spandoek met daarop de naam en een afbeelding van Eden Hazard.

Op het eerste zicht leek het teken dat de fans de ex-speler van Chelsea nog niet vergeten waren en hem zo wilden bedanken voor de mooie momenten die hij hen zeven jaar lang gegeven heeft. Al was het in een bepaald opzicht ook wel vreemd, want zijn overstap naar Real Madrid is inmiddels toch al een tijdje rond.

Er bleek achteraf ook meer aan de hand te zijn. Het was immers simpelweg een vergissing van de supporters. Dat liet supportersvereniging 'We Are The Shed' weten. "De mensen denken echt dat de vlag met Hazard op met opzet gebruikt werd in de Matthew Harding tribune", stelde de aanhang tot zijn verbazing vast. "Het was gewoon een fout, dat is alles."

De vereniging tilt overigens niet al te zwaar aan deze overigens toch wel grote misser. "Er steekt zoveel werk in het organiseren van deze dingen. We hebben zoveel vlaggen dat het op een dag wel eens moest gebeuren. Het was niet ideaal, maar als we al niet meer met onszelf kunnen lachen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties