Frustraties borrelen ook bij RSCA-spelers op: Jérémy Doku weet zich nog net in te houden

Frustraties borrelen ook bij RSCA-spelers op: Jérémy Doku weet zich nog net in te houden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Trust The Process', klonk het wekenlang in koor vanuit het Anderlecht-kamp. Na de teleurstellende brilscore tegen Waasland-Beveren lijkt het geduld echter stilaan op. Het publiek liet zijn onvrede alvast merken. RSCA heeft vooral snel een competitiezege nodig.

Verder dan één overwinning geraakte het nog niet in de competitie. Dat zorgt niet enkel in de tribunes voor frustraties. De spelers kunnen in de gegeven situatie ook niet bevrijd voetballen, het is een beetje een vicieuze cirkel.

In de wedstrijd tegen Waasland-Beveren viel het vooral op aan het einde bij Jérémy Doku. De invaller probeerde voorbij Andreas Wiegel te geraken. Na het duel gaf de Duitser hem nog een schop met het linkerbeen. Een totaal onnodige actie.

Dat was zichtbaar ook de reactie van Doku. De 17-jarige youngster leek op een bepaald moment klaar om zijn tegenstander met gebalde vuist een mep te gaan verkopen. Gelukkig kon de flankspeler zich nog net inhouden. Het is toch aangewezen dat die eerstvolgende overwinning, liefst met een prestatie die enigszins overtuigend is, niet te lang uitblijft. Het zou goed zijn om alle frustraties uit de groep te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties