Philippe Clement droomt nog van meer: "Hopelijk kunnen we nog strijden met Real om plek twee"

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
Philippe Clement droomt nog van meer: "Hopelijk kunnen we nog strijden met Real om plek twee"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond komt Club Brugge in de UEFA Champions League in actie op het veld van Galatasaray. Als Club wint is het meteen zeker van een plaats in de 1/16e finales van de Europa League en mag het ook nog dromen van de tweede plaats.

Na vier speeldagen in de UEFA Champions heeft Club Brugge momenteel twee punten. Dat is er één meer dan Galatasaray. De winnaar van het onderlinge duel op dinsdag lijkt zich dan ook zo goed als zeker te plaatsen voor de 1/16e finales in de UEFA Europa League na de winterstop. Real Madrid heeft zeven punten en speelt dinsdag thuis tegen de Franse topclub PSG. Als Club en PSG weten te winnen dan staat er in december nog een onderling duel tussen Club en Real Madrid op het programma met als inzet de tweede plaats.

Philippe Clement kijkt bij Het Laatste Nieuws in elk geval hard naar uit naar de match: "Bij Galatasaray ontbreken er enkele belangrijke spelers, maar ze hebben uiteraard goede vervangers. Voor hen is het de match van alles of niets. Ik heb in mijn carrière meerdere keren in Turkije gespeeld en de sfeer valt met weinig te vergelijken. Mijn spelers zullen klaar moeten zijn. We willen ons al kwalificeren voor de Europa League en hopelijk kunnen we op de laatste speeldag nog strijden met Real Madrid om plek twee." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties