Romelu Lukaku nog maar eens belangrijk voor Inter in Italiaanse topper tegen Napoli

Nils Wens
| 14 reacties

Inter-Napoli werd een wedstrijd met gemengde gevoelens voor ons land. Zo viel Dries Mertens uit in de eerste helft met wat op het eerste gezicht een zware blessure leek, maar daarnaast kon Romelu Lukaku de netten nog maar eens doen trillen.

Woensdagavond stond de Italiaanse topper tussen Inter en Napoli op het programma. Bij Napoli stond Dries Mertens in de basis, maar de Rode Duivel moest al vroeg in de eerste helft gewisseld worden. Het zou wel eens een zware blessure kunnen zijn voor de aanvaller, want hij ging in tranen van het veld.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-0 overwinning voor Inter na een doelpunt van, hoe kan het ook anders, Romelu Lukaku. Onze landgenoot zit zo aan 10 doelpunten in 11 wedstrijden. Door deze zege staat Inter nu op de tweede plaats in het klassement, Napoli staat op de vierde plaats.