🎥 Danny Vuković krijgt mooi afscheid: Genk-supporters wuiven doelman voor zijn huis uit met Bengaals vuur en spandoeken

Seppe Frans
| 6 reacties
🎥 Danny Vuković krijgt mooi afscheid: Genk-supporters wuiven doelman voor zijn huis uit met Bengaals vuur en spandoeken
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het nieuws was even slikken, maar Danny Vukovic kondigde zaterdag zijn afscheid bij KRC Genk aan en vertrekt vandaag richting Australië om er de geboorte van zijn tweede kind mee te maken. Vooraleer hij het vliegtuig opstapte werd hij door de eigen aanhang nog getrakteerd op een mooi afscheid

Enkele tientallen Genkse supporters stonden voor het huis van de 35-jarige doelman klaar met spandoeken en Bengaals vuur. Onder luid applaus bedankte de doelman iedereen persoonlijk voor het mooie gebaar. Het was wel niet echt coronaproof, niet slim zo kort voor een lange vliegreis.

De Australiër stond maar liefst 122 keer onder de lat bij KRC Genk en won in Limburg de titel en de Supercup. Hij kreeg de voorbije jaren de voorkeur op zijn concurrenten, maar John van den Brom heeft nu het vertrouwen geschonken aan de piepjonge Maarten Vandevoordt.
De Limburgers trekken met Maarten Vandevoordt en Tobe Leysen nu volledig de kaart van de eigen jeugd. Hierdoor krijgt Danny Vukovic in de zomer geen nieuwe overeenkomst waardoor er werd besloten om zijn contract vroeger te ontbinden. Technisch directeur Dimitri De Condé vond het zelfs de moeilijkste beslissing uit zijn carrière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties