Jarne Steuckers coronavrij, maar nog niet in staat om te trainen: "Nazon als verspreider?"

Jarne Steuckers coronavrij, maar nog niet in staat om te trainen: "Nazon als verspreider?"

Jarne Steuckers mocht dinsdag eindelijk weer voetballen, nadat hij een negatieve coronatest aflegde. Hij zat twee weken aan de kant, maar trainen lukt nog niet.

Het coronavirus heeft STVV stevig in de greep gehad. “Ik voel me beter, maar niet top”, zegt Steuckers aan HBVL. “Ik ben nog verkouden, moet hoesten en voel ook pijn aan de borstkas. Woensdag werd mijn longcapaciteit getest, die moet nog verbeteren. Trainen zit er nu niet in.”

Gisteren was Steuckers voor het eerst weer op de club. “Het deed deugd om eindelijk wat mensen te zien. Al kan ik dus nog niet heel veel doen. In het weekend zal ik rustig wat proberen te lopen. Volgens de dokters kan ik pas eind volgende week denken aan voluit trainen.”

Ploegmaat Nazon wordt genoemd als degene die het coronavirus bij STVV binnenbracht. Hij trok, terwijl dat niet mocht, een weekje naar Parijs. “Een nonkel van mijn vriendin had ook prijs, maar hij had de Britse variant. Ik niet. Dat Nazon genoemd wordt als verspreider? Daar kan ik niks over zeggen, simpelweg omdat ik niet weet waar en via wie ik exact de besmetting opgelopen heb.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties