Antwerp-voorzitter Gheysens steekt stokken in de wielen van bouw Brugs stadion

Antwerp-voorzitter Gheysens steekt stokken in de wielen van bouw Brugs stadion
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De stadionplannen in Brugge lopen alweer vertraging op. Voor de bouw van het stadion van Cercle aan de Blankenbergse Steenweg zijn er meerdere bezwaren binnengekomen bij de Raad van State. Waaronder ook eentje van Antwerp-eigenaar Paul Gheysens, schrijft HLN.

Gheysens bezit een stuk grond op het terrein waar men het stadion voor de Vereniging wil bouwen. Er zou een bezwaarschrift van de grote baas van Ghelamco binnengekomen zijn. Maar ook de vzw Groen, die de gronden voor de landbouw wil bewaren, diende een bezwaarschrift in. Het behandelen van die klachten kan weer maanden in beslag nemen. 

"Als de Raad van State bezwaren zou volgen, dan staan we hélemaal nergens. Dan moeten we van nul herbeginnen. Ik weiger te geloven in die versie. Want er is geen back-upplan. Nergens in Brugge ligt er nog grond waar we een voetbalstadion voor Cercle Brugge en een bedrijventerrein kunnen realiseren", zegt Brugs schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon (CD&V) in HLN.

Wat betekent dat ook Club Brugge zou vastzitten, want Cercle weigert Jan Breydel te verlaten vooraleer er voor hen een oplossing is voorzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties